Patrik Kincl : Čevna večer utká s tomaszem romanowskim na turnaji ksw 61 v polsku.

Patrik Kincl : Čevna večer utká s tomaszem romanowskim na turnaji ksw 61 v polsku.. Jeho soupeřem bude tamní bijec tomasz romanowski. Jde hodně dopředu, má rád přestřelky, spoléhá na. Čevna večer utká s tomaszem romanowskim na turnaji ksw 61 v polsku. Tomasz romanowski 🆚 patrik kincl. Přesně v takovém duchu se odehraje akce ksw 61.

Bylo pouze otázkou času, kdy tomasz romanowski podlehne nástupu svého soupeře. Tomasz romanowski 🆚 patrik kincl. Przemysław mysiala 🆚 ivan erslan. Jul 11, 2021 · patrik kincl official sherdog mixed martial arts stats, photos, videos, breaking news, and more for the welterweight fighter from czech republic. „v prvním kole úplně nešla karta.

Karlos Vemola A Patrik Kincl Aktualne Cz
Karlos Vemola A Patrik Kincl Aktualne Cz from cdn.xsd.cz
Jun 06, 2021 · patrik kincl z ksw 61 přivezl další cenné vítězství, ale po první pětiminutovce i on sám věděl, že se dění v kleci nevyvíjí v jeho prospěch. Jun 04, 2021 · šest a půl tisíce fanoušků na místě a turnaj napěchovaný oblíbenými hvězdami. Podívejte se na jeho pozápasová slova. Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev. Jde hodně dopředu, má rád přestřelky, spoléhá na. Jun 05, 2021 · technický knokaut a další výhra! Tomasz romanowski 🆚 patrik kincl. Jun 06, 2021 · patrik kincl znokautował tomasza romanowskiego (galeria) waldemar ossowski 06 czerwca 2021, 07:31 tomasz romanowski nie sprawił niespodzianki podczas ksw 61 w ergo arenie.

Jun 05, 2021 · technický knokaut a další výhra!

Přesně v takovém duchu se odehraje akce ksw 61. Jun 06, 2021 · patrik kincl z ksw 61 přivezl další cenné vítězství, ale po první pětiminutovce i on sám věděl, že se dění v kleci nevyvíjí v jeho prospěch. „v prvním kole úplně nešla karta. V čase 3:36 bylo rozhodnuto. V přestávce jsem ale dostal od trenérů do rukávu pár. Patrik kincl pounds out hapless tomasz romanowski. Przemysław mysiala 🆚 ivan erslan. Jde hodně dopředu, má rád přestřelky, spoléhá na. Po povedeném převedení souboje na zem dominoval. Jun 05, 2021 · ksw 61 highlight video: Patrik kincl na ksw 61 porazil tomasze romanowskiho ve druhém kole technickým knokautem. Přímý přenos fightu kincl vs. Podívejte se na jeho pozápasová slova.

Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev. Przemysław mysiala 🆚 ivan erslan. Podívejte se na jeho pozápasová slova. Jde hodně dopředu, má rád přestřelky, spoléhá na. Jun 05, 2021 · technický knokaut a další výhra!

Idzcie Do Du Y Patrik Kincl Z Przeslaniem Do Antyfanow Jego Stylu Walki Youtube
Idzcie Do Du Y Patrik Kincl Z Przeslaniem Do Antyfanow Jego Stylu Walki Youtube from i.ytimg.com
Patrik kincl na ksw 61 porazil tomasze romanowskiho ve druhém kole technickým knokautem. Jun 05, 2021 · technický knokaut a další výhra! Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev. Tomasz romanowski 🆚 patrik kincl. Podívejte se na jeho pozápasová slova. Jun 06, 2021 · patrik kincl z ksw 61 přivezl další cenné vítězství, ale po první pětiminutovce i on sám věděl, že se dění v kleci nevyvíjí v jeho prospěch. Jeho soupeřem bude tamní bijec tomasz romanowski. Jul 11, 2021 · patrik kincl official sherdog mixed martial arts stats, photos, videos, breaking news, and more for the welterweight fighter from czech republic.

Jeho soupeřem bude tamní bijec tomasz romanowski.

Tomasz romanowski 🆚 patrik kincl. Jun 06, 2021 · patrik kincl znokautował tomasza romanowskiego (galeria) waldemar ossowski 06 czerwca 2021, 07:31 tomasz romanowski nie sprawił niespodzianki podczas ksw 61 w ergo arenie. Jakub kamieniarz 🆚 adam niedźwiedź. Bylo pouze otázkou času, kdy tomasz romanowski podlehne nástupu svého soupeře. Chtěl bych, aby se mi podařilo ho ukončit, ale myslím si, že v prvním kole, jako posledně, to nedopadne, budu si ho potřebovat načíst. Po povedeném převedení souboje na zem dominoval. Przemysław mysiala 🆚 ivan erslan. Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev. „v prvním kole úplně nešla karta. Přímý přenos fightu kincl vs. V čase 3:36 bylo rozhodnuto. Jun 05, 2021 · technický knokaut a další výhra! Jde hodně dopředu, má rád přestřelky, spoléhá na.

Klikněte zde a sledujte živě stream ksw 61. V čase 3:36 bylo rozhodnuto. Přesně v takovém duchu se odehraje akce ksw 61. Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev. Jun 05, 2021 · český bojovník patrik kincl se dnes v sobotu 5.

Patrik Kincl Vs Albert Duraev Acb 16 Mma Bout Tapology
Patrik Kincl Vs Albert Duraev Acb 16 Mma Bout Tapology from images.tapology.com
Jde hodně dopředu, má rád přestřelky, spoléhá na. Jun 05, 2021 · technický knokaut a další výhra! Jednou z hlavních hvězd galavečera obří polské organizace bude i český bojovník patrik kincl. Przemysław mysiala 🆚 ivan erslan. Chtěl bych, aby se mi podařilo ho ukončit, ale myslím si, že v prvním kole, jako posledně, to nedopadne, budu si ho potřebovat načíst. Jun 05, 2021 · ksw 61 highlight video: Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev. Galavečer ksw 61 začíná ve 20:00 a zápas patrika kincla by měl přijít na řadu přibližně ve 22:30.

Jun 06, 2021 · patrik kincl z ksw 61 přivezl další cenné vítězství, ale po první pětiminutovce i on sám věděl, že se dění v kleci nevyvíjí v jeho prospěch.

Jun 04, 2021 · šest a půl tisíce fanoušků na místě a turnaj napěchovaný oblíbenými hvězdami. Jakub kamieniarz 🆚 adam niedźwiedź. Jun 05, 2021 · technický knokaut a další výhra! Jun 06, 2021 · patrik kincl z ksw 61 přivezl další cenné vítězství, ale po první pětiminutovce i on sám věděl, že se dění v kleci nevyvíjí v jeho prospěch. Patrik kincl pounds out hapless tomasz romanowski. V přestávce jsem ale dostal od trenérů do rukávu pár. Patrik kincl na ksw 61 porazil tomasze romanowskiho ve druhém kole technickým knokautem. Jul 11, 2021 · patrik kincl official sherdog mixed martial arts stats, photos, videos, breaking news, and more for the welterweight fighter from czech republic. Patrik kincl se ve druhém zápase v organizaci ksw zdržel v kleci do druhého kola. Přímý přenos fightu kincl vs. Przemysław mysiala 🆚 ivan erslan. Karolina owczarz 🆚 monika kučinič. V čase 3:36 bylo rozhodnuto.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook